Välkommen!

cropped-blogghead22.jpg

Efter att ha tänkt till lite kring det här med bloggandet så kände jag att mitt bloggande blir mer effektivt om jag flyttar min blogg http://kreativmarknadsforing.pamarketing.se hit till wordpress.

För att nya besökare ska se vilka mingel & event jag kommer besöka som gäst i september så blir mitt första inlägg här på wordpress en liten repris 🙂

17/9 Boråsminglet i Annelundsvillan i Borås som ger möjlighet att möta företagare i Borås under ett par trevliga morgontimmar.

24/9 Grafiska Torget, Svenska Mässan i Göteborg. I samband med Biblioteksmässan i Göteborg kommer jag och min samarbetspartner, den duktiga formgivaren och designern, Åsa Torstensson (www.asa-torstensson.se) besöka Grafiska torget som är en mötesplats för alla som jobbar med information och kommunikation.

28/9 Väx genom nya idéer på Göteborgs Stadsmuseeum. Ett halvdagsseminarium som vänder sig till kvinnliga företagare inom tjänste- och servicesektorn som är nyfikna på hur nya idéer kan lyfta företaget. Låter mycket intressant tycker jag 🙂

29/9 Frukostmöte på Espira i Borås med Andrea Jovell Swensson som kommer berätta om kursen Personligt Varumärke och framtoning som hålls i Borås i November.

29/9 Shine On på Sagabiografen i Alingsås. Föreläsningar, minutställningar, småplock och bubbel utlovas i inbjudan. Låter jätteroligt!

30/9 Nätverksträff med KAVAI. Gäst på det Boråsbaserade kvinnliga nätverket KAVAIs nätverksträff.