Boråsminglet

Har varit och minglat på BNI nu påförmiddagen. I morse var det nämligen åter dags att träffa andra boråsföretagare på affärsmingel i Annelundsvillan här i Borås.  

Rekommenderar verkligen alla nystartade företag att tacka ja till så många inbjudningar ni kan i början för att öka på det professionella nätverket.

Det var många företag på plats i morse.

Några bekanta ansiken från mina tidigare besök i Annelundsvillan. Roligt att kunna berätta att jag nu satt igång företaget och att jag erbjuder de tjänster som jag tidigare berättat om. Roligt också att få så mycket positiv respons.

Träffade också flera nya ansikten att byta visitkort med. Några som faktiskt hade behov just nu av att få hjälp med marknadsföring och några som såg ett behov längre fram.

Jag gillar att mingla och tycker att det är roligt att få möjlighet att presentera sig för så många vid ett och samma tillfälle.

Dock blev det inte så mycket frukost för min del så inför nästa frukostmingel får jag nog förbereda mig lite bättre. Och sen tog visitkorten slut lite för tidigt… Jag tyckte ändå att jag tog med mig en jättepacke men det måste varit en synvilla.

Har i alla fall med med mig visitkort från alla utom möjligen en två eller tre som var på plats idag.

Jag kommer följa upp alla kontakter med ett mail med både en länk till min hemsida och en inbjudan om att följa mig här på bloggen.

Mailtips! På tal om mail, om du mailar ofta så glöm inte att skicka med mailadress, bloggadress, e-postadress, mobilnummer och logotype så att det är lätt att kontakta dig. Det är ett billig och effektiv marknadsföring som är en del i att skapa ditt varumärke. De flesta mailprogrammen har en funktion som kallas för ”autosignatur”, det är jättelätt att lägga in så gör det. Dessutom har de flesta mailprogram också något som kallas för visitkort som skickas med ditt namn, fyll i där också!

Träffade också Åsa en stund efter minglet och vi pratade lite mer om hur vi ska lansera vårt gemensamma bloggprojekt. På måndag gör vi ett längre arbetspass och förhoppningsvis blir det en lansering under nästa vecka!

Känner mig superinspirerad just nu och ska försöka ladda ur lite tankar som jag hann formulera vid kaffeautomaten i morse mellan två intressanta möten.

petra@pamarketing.se