Är mingel min grej!?

DSC_3776_liblv

Jag är ju en ”ganska” social varelse som älskar att möta både kända och okända ansikten i olika sammanhang. Efter allt minglande den sista tiden undrar jag om det kan vara så att mingel är min grej? Gästade ett affärsnätverk i Borås tidigare idag och lyckades återigen pricka in ett möte med nästan alla deltagare.

Vinsten den här gången blev samma som förra gången. En bok om konsten i nätverkande och relationsskapande. Eftersom jag redan vunnit boken en gång bestämde jag mig för att lotta ut den.

Anna från Trollabo Kvarn drog en vinnare ur min hand och hon drog Marinas kort. Marina har precis tagit över Villastadens Blommor i Borås – en jättemysig liten butik som jag kan rekommendera dig att besöka – och jag hoppas boken är till hjälp in hennes nya karriär som egenföretagare!

petra@pamarketing.se