Shine On!

Var på ett superinspirerande ”tjejevent” i Alingsås igår och jag vill gå på fler sådana kvällar nu i höstmörkret. Det stod klart redan i inbjudan att det här skulle bli en kväll fylld av inspiration och energi så förväntingarna var ganska höga – i alla fall från min sida. Och de blev infriade!

På Saga-biografen i Alingsås igår hade Magdalena och Martina, två härliga kvinnor från Alingsås, ordnat en jättemysig och stämningsfull kväll. Mysiga soffor på scenen, ljusstakar med tända ljus, fantastiska blomsterarrangemang och stora lyxigapresentkorgar, spännande påsar i våra stolar… Ja inramningen var verkligen helt perfekt för att få oss lite drygt 200 tjejer att känna oss varmt välkomna!

bildbok-1-LisenLisen Sundgren

Förste talare, Lisen Sundgren, tog oss med på sin livsresa och berättade om hur hon fann örterna – eller örterna fann henne! – och hur hon utbildade sig till herbalist.

Idag driver hon Lisen Organics och har gett ut två böcker : ”Lisens Örtspa” och ”Lisens Indiska Spa”. Hennes budskap var ganska enkelt. Ta hand om dig själv. Unna dig att må bra. Vi är alla värda det.

Lisen visade oss hur man kan hämta saker från sitt skafferi och förvandla en helt vanlig kväll till en härlig spakväll. Honung på händerna, mango i ansiktet, bada fötterna i varmtvatten och timjan och skrubba med kakao, kaffe och socker. Hade jag bara hört det hade jag nog funderat mer än en gång på att prova men nu fick jag se med egna ögon hur enkelt det var och inte minst – hur skönt det såg ut – så ja, varför inte?!

ch1-minCissi Glittsvik

Den andra föreläsaren var Cissi Glittvik. Hon hade också gjort en härlig resa i livet. Från förtagsvärlden till en värld som studentpräst i Göteborg. Cissi driver ett företag som heter Hopp och Tro. Två ord som hon byggde en spännande föreläsning kring.

Cissi började med att ställa frågan ”Vad är du mest stolt över hos dig själv?”. En fråga som verkligen fick alla i publiken att tänka till och det angav tonen för resten av hennes föredrag. Cissi var helt underbar att lyssna till och sa bland annat att ibland måste man bära varandras hopp – och visst är det så ibland? När någon nära har det svårt måste man vara den där som är hoppfull, eller hur?

Cissi har skrivit två böcker ”Friskvård för insidan” och JAG – en del av evigheten”. Jag köpte båda! En till mig själv och en till en väninna som jag vill göra lite extra glad i höst!

Vad mer kan man säga än att tiden gick allt för fort och att jag kunde ha lyssnat på de här fantastiska kvinnorna mycket längre.

Tack till Magdalena och Martina som arrangerat kvällen för den energi som ni gav oss som var där – Shine On!

Petra

petra@pamarketing.se

En tanke på “Shine On!

Kommentarer är stängda.