Och så är det första oktober!

Katrin Skoglund www.katrinskoglund.com

Hösten har verkligen gjort intåg i vårat avlånga land – det är lite för kallt, lite för mörkt och med andra ord perfekt timing för att färga Sverige härligt rosa och ge vårt stöd till bröstcancerfonden och Rosa Bandet! 

Själv har jag bidragit med min insamling ”50 kronor per tutte” som jag bloggade om häromdagen och så har jag skickat Rosa Band till fem härliga tjejer som de kan fästa vid sin Facebook-profil. Men det finns naturligtvis massa saker man kan göra för att stötta. På Utmärkt!-bloggen har vi delat med oss av Rosa Bandets egna tips. Ta gärna en titt på www.utmarkt.wordpress.com ! 

Katrin Skoglund www.katrinskoglund.com

Igår var jag besökare på ett nätverksmöte med KAVAI, ett kvinnligt nätverk här i Borås. Bland deltagarna fanns en konstnär vars änglar jag har varit förälskad i sedan den första gång jag såg dem. Igår fick jag tag på en hemsideadress och idag vill jag dela med mig av den 🙂 Jag rekommenderar alla som gillar vackra saker att besöka www.katrinskoglund.com och se om du hittar din favoritängel (jag har hittat flera och här blir det nog ett eller flera julklappsinköp samt lite till mig själv också!)!

Katrin berättade om ett event i Borås som heter ”Think Pink” och som anordnas den 28 oktober i Sinnenas Hus. Syftet med kvällen är att samla in pengar till bröstcancerfonden och 200 kronor per biljett skänks direkt vid anmälan. Jag fick smygtitta på inbjudan redan idag och det utlovas en fantastisk kväll! Jag frågade min mamma om hon vill gå med mig och hon sa ja så nu håller jag tummarna för att vi får tag på biljetter…..

Trevlig helg!

petra@pamarketing.se

 
 
 
 
 
  

 

 

 

Katrin Skoglund http://www.katrinskoglund.com