Show Up Fashion Award – Och vinnaren är…

Vilken härlig helg det har varit! Har hunnit med så mycket, träffat vänner, gjort ett besök i modevärlden på Åhaga i Borås, umgåtts med familjen och – tagit hand om hemmet med allt vad det innebär…. Är med andra ord laddad för en ny vecka och nya utmaningar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI lördags begav jag mig till Åhaga och Show Up Fashion Awards tillsammans med en god vän med smak för god design och mode.

Show Up Fashion Award är en årlig designtävling som arrangeras av Marketplace i Borås.

Tävlingen har pågått sedan i somras och har varit öppen för alla med designdrömmar.

Under dagen bjöds det på visning av de 34 tävlingsbidragen samt en visning med två jättefina indiska designers.

Vinnaren avslöjades först på kvällens galamiddag – som gästades av stjärnskottet Oscar Linnros – men då hade jag dessvärre lämnat lokalen för längesedan.

Nelly.com hade också en butik på mässan som naturligtvis förärades med ett besök…

Tyvärr var min kamera och jag inte så goda vänner under modevisningarna men jag har lyckats ”rädda” några ögonblick från Catwalken och själva mässan.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Läste på http://www.modsmagazine.se att vinnaren av första pris heter Katarina Zablocki. I priset ingår produktion och lansering av outfit under egen label och samarbete med nelly.com, samt plats på Berlin Fashion Week, egen grafisk profil av varumärke samt två års gratis medlemskap i Marketplace Borås. På tävlingens hemsida uppskattas värdet av vinsten till närmare en miljon kronor….

Grattis till Katarina & lycka till!