Kanske världens bästa idé…?

Fotolia_0033.jpg

I eftermiddags kom resten av familjen tidigt hem och satte sig i det kombinerade allrummet/arbetsrummet som jag berättade om för någon vecka sedan. Alla gillar att vara här tillsammans minns jag att jag skrev…

Men det var innan den välfyllda och irriterande rasslande legobacken hamnade här…. I morgon är det den som är uppe i huset bakom stängda dörrar medan jag får rassla på tangenterna här nere. Ifred…! Nåväl, inget ont som inte har något gott med sig. Instängd bakom dörrarna till sovrummet kröp jag upp i sängen med massa kuddar runt omkring mig och hade en otroligt kreativ timme. Jag kom på massa idéer för Åsas och min blogg Utmärkt! som jag tänkte renskriva och skicka till henne senare ikväll. Mitt i mitt kreativa kaos ploppade helt plötsligt världens bästa idé upp i mitt huvud. Och där tänker jag behålla den ända till på måndag när jag ska träffa Åsa igen för lite Utmärkt! arbete…

På tal om bra idéer… idag hörde jag om en man i tidningen. En engelsk man hade tillverkat ett parkeringsbås med nerfällbar bom som han ställt utanför en helt vanlig offentlig parkeringsplats någonstans i England. Där hade han tagit betalt för parkering varje dag i 25 år. En dag var både båset och mannen borta. Vad kallar man en sån idé? Kreativ? Smart? Påhittig? Företagsamt? Nytänkande? Entreprenörsskap? Bra?

http://writenow.wordpress.com/2009/08/24/away-its-retirement-time/

petra@pamarketing.se

2 tankar om “Kanske världens bästa idé…?

 1. Härligt att inspirationen flödar, och kul att du och Åsa fann varandra.
  Tror mycket på er,och hoppas vi kan ta en gemensam lunch snart för att spåna på om det är något vi kan göra med gemensam kraft på den lokala marknaden?

  Allt gott till dig/er!

  Hälsar
  Tord c”,)

  Gilla

  • Hej Tord!
   Ja vi kompletterar varandra jättebra Åsa och jag. Utmärkt!-bloggen är förhoppningsvis bara vårat första gemensamma projekt. Vore jättetrevligt att träffas för lunch framöver – det har hänt mycket sen sist 🙂
   Ha en fortsatt god kväll!
   Petra

   Gilla

Kommentarer är stängda.