Visningsdag i nya kvarteret Solrosen

Inbjudan Visning Solrosen

I morgon, den 1 december har vi på AB Bostäder det stora nöjet att äntligen få visa alla som bokat upp sig för en lägenhet i Kvarteret Solrosen hur deras nya lägenhet ser ut.

Husen vi visar den här gången är de vita höghusen. 53 familjer har tackat ja till visningen. Vi bjuder alla som kommer på adventsfika med glögg och pepparkakor.

När det gäller bokningsläget i Kvarteret Solrosen finns det fortfarande lägenheter kvar att boka. Är du intresserad och har ett intresse av att bo i en nyproducerad lägenhet på promenadavstånd från Stora Torget i Borås kontakta vår Bobutik på 033-44 20 00 eller boka via vår hemsida http://www.bostader.boras.se.

OBSERVERA att visningen nu på lördag är öppen endast för de som redan har bokat en lägenhet i Kvarteret Solrosen i något av de vita höghusen. Vi har bara möjlighet att ta emot bokade besök.

Redan nu planerar vi in en visningsdag i februari/mars för alla som bokat upp sig för en lägenhet i de båda gråa låghusen. Vi återkommer med en personlig inbjudan och en personlig tid för att se sin typ av lägenhet till alla som bokat där.

……………

PRESSINBJUDAN

Lokala media är välkomna att besöka visningen mellan kl 10-11. Kontakta Petra Agnroth snarast på telefon 033 44 20 21 för att anmäla intresse.