Bo i radhus!

När jag började på AB Bostäder i Borås 2010 hade jag inte en aning om att de fina husen jag sett på Sjöbogatan och på Viktoriagatan bakom Brandstationen var hyresrätter.

Idag lade jag ut jättefina bilder (som fotograf Anna Sigge tagit) på Sjöbo därför att vi har lediga lägenheter i båda kvarteren.

”I Kvarteret Kantarellen på Sjöbogatan bor du nära badplatsen i Almenäs och har bekvämt cykelavstånd till centrum och Knalleland. Här finns lägenheter för den lite större familjen som kan bo i en femrumslägenhet i två med stor terass och inglasat uterum. Eller för den lite mindre familjen i markplan med egen uteplats. Husen i Kvarteret Olofsholm i centrum är identiska. Den enda skillnaden är att de ligger ett stenkast från Centrum. Kantarellen var inflyttningsklart 2008 och Olovsholm 2009.”