Om

Min första kontakt med kommunikatörsyrket hade jag i nionde klass när jag fick göra min praktik på kommunens informationsavdelning. I mitt slutintyg hade informationschefen skrivit en kommentar som fick mig att vilja arbeta med informationsfrågor. 

”Detta är som gjort för dig, du ska jobba med information!”

Tio år senare, med avklarade gymnasie- och högskolestudier inom ekonomi och marknadsföring fick jag mitt första jobb som vikarierande marknadsassistent på ett IT företag och därefter har jag nu i 20 år arbetat med marknadsföring, information och kommunikation i flera olika branscher. Till vardags är jag informationsansvarig på AB Bostäder i Borås.

Under en period jobbade jag som hudvårdskonsult för MaryKay och jag har också drivit en egen firma som marknadsföringskonsult. Det var i samband med detta som jag startade blogga i mitt företagsnamn men numera gör jag det i mitt eget.

I bloggen delar jag med mig av mina erfarenheter som kommunikatör och mina funderingar kring de kommunikativa utmaningar som är vanliga att ställas inför i rollen. Ibland är erfarenheten min egen eller så kan den komma från intressanta diskussioner jag haft med andra kommunikatörer i min nuvarande bransch eller i de kommunikatörsnätverk jag har och har haft förmånen att ingå i.

Kommentera gärna om du vill men håll en god ton om du vill att din synpunkt ska synas här i bloggen.